FALTA DE CONTROL DEL BIPARTIT COMPROMIS-PSOE EN EL GOVERN DE BANYERES DE MARIOLA

 

A l'inici de la legislatura, el govern municipal format per Compromís i PSOE anunciava la reducció que anava a aplicar-se en concepte d'indemnitzacions als càrrecs polítics. A més de la reducció de les indemnitzacions, es marcava un màxim a percebre. 
 
Aquestes quanties màximes es van fixar en el primer ple de la legislatura del 2 de juliol de 2015, en el qual es van acordar les bases reguladores de les percepcions econòmiques del personal polític. Sobre la base d'aquestes, els regidors de l'equip de govern podrien percebre un màxim de 6.500 euros, mentre els regidors de l'oposició un màxim de 3.500 euros. 
 
En l'última sessió plenària, el Grup Municipal Popular va denunciar la falta de control pressupostari de l'equip de govern format per Compromís i PSOE.
 
Es dóna el cas que una regidora de l'equip de govern i una de l'oposició, van percebre  en 2016, un total de 6.668,97 euros i 4.531,50 euros respectivament enfront dels 6.500 euros i 3.500 euros que haurien d'haver rebut.
 
Aquesta informació va ser publicada en la web oficial de l'Ajuntament, sense que cap membre de l'equip de govern detectara aquesta irregularitat, tampoc el regidor delegat d'hisenda, càrrec que en este cas ostentava el Sr. Sempere Castelló, alcalde de la Corporació. 
 
El Grup Municipal Popular en la seua labor de control, va detectar aquesta irregularitat i va informar als departaments d'intervenció i tresoreria. 
 
El Grup Popular ha transmès la seua preocupació per la falta de control per part de l'equip de govern, tenint en compte que es traballa amb un pressupost de més de 6 milions d'euros i situacions com aquesta no haurien de produir-se.
 
Grup Municipal Popular Banyeres de Mariola
 

 


Comentarios

Escribe un comentario
Introduce el siguiente texto
© 2.004-2.009 | Todos los derechos reservados.Grupo Editorial Vinalopó
sugerencias a: info@periodicovinalopo.com
publicidad: info@periodicovinalopo.com
Redactores

Powered by 60euros.com a justdust.es Company.